Woro Widowati – Tak Lilake MP3

Woro Widowati – Tak Lilake

Listen: 105

Release Date: 03 September 2021




Deskripsi:

Title: Tak Lilake
Contributing Artist: Woro Widowati
Album: Tak Lilake – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Woro Widowati – Tak Lilake

Opo iki kabeh pancen salahku
Opo mung lamise alesanmu
Jaremu aku sing kliru 
Ra isoh njogo atimu
Tegane kowe lungo ngono wae

Isih eling aku karo janjimu
Isih kelingan manis critamu
Jare ra ono liyane janji sehidup semati
Nyatane saiki ra ono bukti

Reff
Tekane saiki aku ora isoh lali
Tak simpen ning jero ati iki 
Roso kangen karo kowe
Isih koyo ngimpi lungamu ninggalke aku
Batinku ora kuat rasane
Nanging kudu tak lilakke

Bridge
Kowe ra bakal ngerti lorone ati
Sing tak rasakke nganti saiki
Nanging yen iki kabeh pancen dalane
Wes cukup semene lilo kudu tak ikhlaske

Home