Yeni Inka – Akhire Pisahan MP3

Yeni Inka – Akhire Pisahan

Listen: 468

Release Date: 06 September 2021




Deskripsi:

Title: Akhire Pisahan
Contributing Artist: Yeni Inka
Album: Akhire Pisahan – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka – Akhire Pisahan

Titip kembang iki
Di nggo wong seng tak tresnani
Dijogo lan ojo nganti ilang

Masio ra sesandingan
Ning ati tetep sayang
Ning mburimu aku wes berjuang

Nanging opo kabeh iki raono artine
Koe milih ninggal tresno tulus sing tak jogo
Kembange wes layu koyo janjimu neng aku

Tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan
Koe sing tak sayang akhire pisahan
Tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro
Ikhlas koe lungo, aku ora popo

Titip kembang iki
Dinggo wong sing tak tresnani
Dijogo lan ojo nganti ilang
Masio ra sesandingan
Ning ati tetep sayang
Ning mburimu aku wes berjuang

Nanging opo kabeh iki raono artine
Koe milih ninggal tresno tulus sing tak jogo
Kembange wes layu koyo janjimu neng aku

Tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan
Koe sing tak sayang akhire pisahan
Tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro
Ikhlas koe lungo
Tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan
Koe sing tak sayang akhire pisahan

Tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro
Ikhlas koe lungo, aku ora popo
Aku lilo, dadio wong liyo ning uripku

Home