Dike Sabrina – Aku Tak Sing Lungo MP3

Dike Sabrina – Aku Tak Sing Lungo

Listen: 140

Release Date: 07 September 2021




Deskripsi:

Title: Aku Tak Sing Lungo
Contributing Artist: Dike Sabrina
Album: Aku Tak Sing Lungo – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Dike Sabrina – Aku Tak Sing Lungo

wis rasah kepekso
nanggung tresno sing raono
pancen atimu kanggo wong liyo
dudu aku, dudu aku

wis rasah mesakke
timbangane kowe nyikso batin
yen pancen jodone mengko balek dewe
santai wae, selow wae

wis tak ikhlaske roso atiku ajor
wis tak ikhlaske kowe ninggal aku dewe
senajan loro aku rapopo
timbang nyikso aku tak sing lungo

wis rasah mesakke
timbangane kowe nyikso batin
yen pancen jodone mengko balek dewe
santai wae, selow wae

wis tak ikhlaske roso atiku ajor
wis tak ikhlaske kowe ninggal aku dewe
senajan loro aku rapopo
timbang nyikso aku tak sing lungo

wis tak ikhlaske roso atiku ajor
wis tak ikhlaske kowe ninggal aku dewe
senajan loro aku rapopo
timbang nyikso aku tak sing lungo

Home