Imelda Veronica – Prei Layangan MP3

Imelda Veronica – Prei Layangan

Listen: 138

Release Date: 27 April 2021




Deskripsi:

Title: Prei Layangan
Contributing Artist: Imelda Veronica
Album: Prei Layangan – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Imelda Veronica – Prei Layangan

tak sawang kae langit kang kebak lintang

aku neng kene sepi tanpo kowe sing tak sayang

ademe howo iki nembus jroning ati
adoh karo kowe wong sing tak sayang

ora tatu nanging soyo jeru
nandang rindu marang sliramu
pancen abot nompo kahanane
adoh kowe pas lagi sayang sayange
aku sayang kowe

demi kowe aku berjuang
demi kowe ku rela bertahan
jujur aku wegah kelangan

ku berjanji oleh kowe prei layangan

tak sawang kae langit kang kebak lintang

aku neng kene sepi tanpo kowe sing tak sayang

ademe howo iki nembus jroning atia
doh karo kowe wong sing tak sayangi

Home