Yeni Inka - OM ADELLA – Ketaman Asmoro MP3

Yeni Inka - OM ADELLA – Ketaman Asmoro

Listen: 959

Release Date: 11 September 2021




Deskripsi:

Title: Ketaman Asmoro
Contributing Artist: Yeni Inka - OM ADELLA
Album: Ketaman Asmoro – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka - OM ADELLA – Ketaman Asmoro

Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong ayu kang dadi pepujanku

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasake atiku sansoyo nelongso

Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ke taman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati

Home