Yeni Inka – Kowe Lan Kenangan MP3

Yeni Inka – Kowe Lan Kenangan

Listen: 162

Release Date: 11 September 2021




Deskripsi:

Title: Kowe Lan Kenangan
Contributing Artist: Yeni Inka
Album: Kowe Lan Kenangan – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka – Kowe Lan Kenangan

Ra Biso Lali 
Mung Tansah Kelingan 
Karo Kowe Sing Tak Tresno 
Ninggalke Kenangan 

Kabeh Dadi Impenku 
Koyo Biyen Bareng Mlaku 
Nyambung Katresnan Iki 
Mungkin Kowe Wes Ra Sudi 

Terusno Lakumu Dongaku Kanggo Awakmu 
Mugo Kowe Enggal Nemoke Dalanmu 

Ngopo Biyen Kowe Teko 
Yen Akhire Arep Lungo 
Ngarepke Balesan Tresno 
Nanging Mung Mbok Sio-Sio 

Pancen Lantip Pikiranmu 
Pancen Luwes Omonganmu 
Nanging Ngopo Kabeh Kuwi 
Mung Tok Nggo Ngelarani Aku 

Mungkin Wes Dadi Takdire Gusti 
Biso Nyawang Kowe Nanging Tanpo Biso Nduweni 

Kabeh Dadi Impenku)
Koyo Biyen Bareng Mlaku 
Nyambung Katresnan Iki 
Mungkin Kowe Wes Ra Sudi 

Terusno Lakumu Dongaku Kanggo Awakmu 
Mugo Kowe Enggal Nemoke Dalanmu 

Ngopo Biyen Kowe Teko 
Yen Akhire Arep Lungo 
Ngarepke Balesan Tresno 
Nanging Mung Mbok Sio-Sio 

Pancen Lantip Pikiranmu 
Pancen Luwes Omonganmu 
Nanging Ngopo Kabeh Kuwi 
Mung Tok Nggo Ngelarani Aku

Ngopo Biyen Kowe Teko 
Yen Akhire Arep Lungo 
Ngarepke Balesan Tresno 
Nanging Mung Mbok Sio-Sio 

Pancen Lantip Pikiranmu 
Pancen Luwes Omonganmu
Nanging Ngopo Kabeh Kuwi 
Mung Tok Nggo Ngelarani Aku 
 

Home