Tasya Rosmala ft New Pallapa – Wengi Iki MP3

Tasya Rosmala ft New Pallapa – Wengi Iki

Listen: 153

Release Date: 14 September 2021




Deskripsi:

Title: Wengi Iki
Contributing Artist: Tasya Rosmala ft New Pallapa
Album: Wengi Iki – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Tasya Rosmala ft New Pallapa – Wengi Iki

Wengi iki pengen karo koe
(Malam ini ingin bersamamu)
Nyawang bulan lengkap lintange
(Memandang bulan dengan bintangnya)
Pating kerlip mengkono indahe
(Kelap-kelip begitu indahnya)
Wengi iki tak tunggu neng kene
(Malam ini ku tunggu disini)
Janjimu Mbiyen Bakal teko mrene
(Janjimu dulu kan datang kesini)
Wis meh isuk kok raonno kabare
(Sudah hampir pagi, kok tiada kabar)
Aku kangen koe, kangen tenan
(Aku rindu kamu,sungguh rindu)
Pengin ketemu koe,ra iso nahan
(Ingin bertemu kamu,tak sanggup menahan)
Lan aku percoyo koe bakal nembung janji
(Dan aku percaya, kamu akan tepati janji)
Kok raono waro,atiku nelongso
(Kok tak ada kabar berita,hatiku merana)
 

Home