Esa Risty – Amung Roso Kangen MP3

Esa Risty – Amung Roso Kangen

Listen: 220

Release Date: 14 September 2021




Deskripsi:

Title: Amung Roso Kangen
Contributing Artist: Esa Risty
Album: Amung Roso Kangen – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Esa Risty – Amung Roso Kangen

Sing tak rasakne amung roso kangen
Marang sliramu wong bagus
Nanging aku amung biso nggonku nyimpen roso
Mergo kowee sing tak tresno wis diduweni wong liyo
Nelongso 

Sumilir angin dadi konco saben wengi
Adem banget tak rasakne
Nanging aku amung biso nangis mbrebes mili
Mergo sing tak tresnani uwis ono sing nduweni
Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu
Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu
Kang mas 

Sumilir angin dadi konco saben wengi
Adem banget tak rasakne
Nanging aku amung biso nangis mbrebes mili
Mergo sing tak tresnani uwis ono sing nduweni
Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu
Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu
Kang mas 

Sumilir angin dadi konco saben wengi
Adem banget tak rasakne
Nanging aku amung biso nangis brebes mili
Mergo sing tak tresnani uwis ono sing duweni
Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu
Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu
Kang mas 

Wong ayu sak tenane aku ngerti roso atimu
Wes lalekno aku pancen dudu jodohmu 

Lilakno
Lilakno 
 

Home