Yeni Inka - OM ADELLA – Sak Ora Orane MP3

Yeni Inka - OM ADELLA – Sak Ora Orane

Listen: 266

Release Date: 28 April 2021




Deskripsi:

Title: Sak Ora Orane
Contributing Artist: Yeni Inka - OM ADELLA
Album: Sak Ora Orane – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka - OM ADELLA – Sak Ora Orane

Saben bengi aku ora biso turu
Kelingan sliramu
Nalikane mbiyen kowe ninggal aku
Tanpo mergo ra cerito opo salahku

Saiki ning kono kepiye kabarmu
Opo kelingan awakku
Aku sing mbok gawe lara
Isih kroso, natu mbekas ning dada

Reff:
Sak ora-orane pernah ono ning uripmu
Masio ra pernah mbok anggep ono
Sak ora-orane nate nyanding sliramu
Masio saiki wis disanding wong liyo

Home