Rena Movies ft Ageng Music – Dagang Pindang MP3

Rena Movies ft Ageng Music – Dagang Pindang

Listen: 747

Release Date: 20 September 2021




Deskripsi:

Title: Dagang Pindang
Contributing Artist: Rena Movies ft Ageng Music
Album: Dagang Pindang – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Rena Movies ft Ageng Music – Dagang Pindang

Nasib
Kaberan temen
Dubeda pemenan
Ngeraup wirang
 
Tega sira pancen tega
Hianati cinta
Apasi sengaja nyakiti kita

Rasa isin campur wirang
Nggepok ning badan
Sun duwe demenan
Ngeraupi wirang

Senok perna njaluk gelang
Sun rela bobok celengan
Rumasa kita wong langka
Rela korban jiwa raga

Dilawani dagang pindang
Ora isin ora wirang
Tapi apa sing tek trima
Lara wirang sing tek rasa

Endase koyoan kabeh
Demenan selingkuh bae
Mlaku ora katon dalan
Akibat peteng delengan

Sampek Ilang napsu mangan
Di lelara ning demenan
Ati sun rasane lara
Kecewa gawe nelangsa

Rasa isin campur wirang
Nggepok ning badan
Sun duwe demenan
Ngeraupi wirang

Senok perna njaluk gelang
Sun rela bobok celengan
Rumasa kita wong langka
Rela korban jiwa raga

Dilawani dagang pindang
Ora isin ora wirang
Tapi apa sing tek trima
Lara wirang sing tek rasa

Endase koyoan kabeh
Demenan selingkuh bae
Melaku ora katon dalan
Akibat peteng delengan

Sampek Ilang napsu mangan
Di lelara ning demenan
Ati sun rasane lara
Kecewa gawe nelangsa

Home