Esa Risty – Mung Fotomu MP3

Esa Risty – Mung Fotomu

Listen: 128

Release Date: 29 April 2021




Deskripsi:

Title: Mung Fotomu
Contributing Artist: Esa Risty
Album: Mung Fotomu – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Esa Risty – Mung Fotomu

Nggugah tresno, lan kangen rinduku
Nalikane nyawang fotomu..
Sing tak simpen, neng njero hpku
Soyo nambah abot kangen atiku..

Najan adoh, jarak sliramu
Ra bakal nyudo gedhe tresnoku..
Nanging abot nahan pengen ketemu,
Mergo sing tak biso mung nyawang fotomu..

Jujur jeroning ati kebak kangenku,
Mergo aku mung biso nyawang fotomu..
Jujur jeroning ati gedhe tresnoku,
Nanging aku mung biso nyawang fotomu..

Jujur jeroning ati kebak kangenku,
Mergo aku mung biso nyawang fotomu..
Jujur jeroning ati gedhe tresnoku,
Nanging aku mung biso nyawang fotomu..

REFF:

Nggugah tresno, lan kangen rinduku
Nalikane nyawang fotomu..
Sing tak simpen, neng njero hpku
Soyo nambah abot kangen atiku..

Najan adoh, jarak sliramu
Ra bakal nyudo gedhe tresnoku..
Nanging abot nahan pengen ketemu,
Mergo sing tak biso mung nyawang fotomu..

Jujur jeroning ati kebak kangenku,
Mergo aku mung biso nyawang fotomu..
Jujur jeroning ati gedhe tresnoku,
Nanging aku mung biso nyawang fotomu..

Jujur jeroning ati kebak kangenku,
Mergo aku mung biso nyawang fotomu..
Jujur jeroning ati gedhe tresnoku,
Nanging aku mung biso nyawang fotomu..
Tetes eluh moto iki,bukti kangenku
Nanging aku mung biso nyawang fotomu..

Home