Woro Widowati Feat Alie Melon – Jodoh Selawase New pallapa MP3

Woro Widowati Feat Alie Melon – Jodoh Selawase New pallapa

Listen: 231

Release Date: 21 September 2021




Deskripsi:

Title: Jodoh Selawase New pallapa
Contributing Artist: Woro Widowati Feat Alie Melon
Album: Jodoh Selawase – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Woro Widowati Feat Alie Melon – Jodoh Selawase New pallapa

Cukup cukup ning kowe 
Mandek tresnoku 
Cukup kowe sing ono ning atiku 
Pingin ku kowe nyanding  urep karo aku 
Selawase nganti tekan matiku

Cukup cukup ning kowe 
Wong seng tak tresnani 
Cukup kowe sing dadi kembange ati 
Aku karo kowe bakal urip selawase 
Ning atiku kowe ra ono gantine 

Mergo aku yakin kowe jodohku 
Ra ono liyane siji sijine kowe 
Bakal tak lakoni susah seneng karo kowe 
Mergo aku yakin kowe jodoh selawase 

Cukup cukup kowe 
Wongsing tak trisnani 
Ning atiku kowe selawase

Home