Dory Harsa – Ora Kroso MP3

Dory Harsa – Ora Kroso

Listen: 124

Release Date: 21 September 2021




Deskripsi:

Title: Ora Kroso
Contributing Artist: Dory Harsa
Album: Ora Kroso – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Dory Harsa – Ora Kroso

aku ra nyongko 
kowe tego karo lanangan liyo
kok kowe tego 
senengane gawe ati loro

jarene tresno 
jebulane atimu koyo ulo
ora tak songko 
kowe rabakal tak percoyo

senadyan ora nanggo roso
kebangeten lehmu ngono

aku ra nyangka
kowe tresna karo lanangan liyo
atimu wuto
lan saiki rabakal tak trimo

senajan ora nganggo roso
kebangeten lehmu ngono

kelara lara atiku sing lara
wis tak sangga nanging salah rasa

kelara lara atiku sing lara
nyanding tresna nanging ora krasa
 

Home