Happy Asmara – Pilihan Ati MP3

Happy Asmara – Pilihan Ati

Listen: 971

Release Date: 21 September 2021




Deskripsi:

Title: Pilihan Ati
Contributing Artist: Happy Asmara
Album: Pilihan Ati – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Happy Asmara – Pilihan Ati

Matur nuwun uwis ono ning nyandingku
Terus ngancani uripku
Susah seneng bareng aku

Matur nuwun wes dadi pilihan ati
Tresnoku mung ono siji
Karo kowe tekan mati

Tanpomu aku dudu sopo sopo
Kowe ono ning ati, tak gowo tekaning ngimpi
Ora bakal luntur tresno ro kowe
Bakal tak jogo tekan saklawase

Tanpomu ning sandingku aku sepi
Sumpahku ning ati, kowe ra bakal tak larani
Ora bakal luntur tresno ro kowe
Bakal tak jogo tekan saklawase

Home