Yeni Inka ft Fendik Adella – Alun Alun Nganjuk MP3

Yeni Inka ft Fendik Adella – Alun Alun Nganjuk

Listen: 1

Release Date: 30 April 2021




Deskripsi:

Title: Alun Alun Nganjuk
Contributing Artist: Yeni Inka ft Fendik Adella
Album: Alun Alun Nganjuk – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka ft Fendik Adella – Alun Alun Nganjuk

*
Lungo tak anti-anti kapan nggonmu bali
Mecak’e endahing wengi kutha nganjuk iki
Sumilir angin wates nggugah kangene ati
Apo kangmas ora ngerteni kowe tak kangeni

Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun tak enteni
Tresnamu sing tak gondheli

Lali tenan tho dek nggonmu janji-janji
Disekseni lampu alun-alun iki
Lali tenan tho dek karo aku iki
Ning terminal stasiun nggonku nggoleki

Back to *

Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun tak enteni
Tresnamu sing tak gondheli

Home