Yeni Inka – Salah MP3

Yeni Inka – Salah

Listen: 267

Release Date: 23 September 2021




Deskripsi:

Title: Salah
Contributing Artist: Yeni Inka
Album: Salah – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka – Salah

Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene dek'e

Aku ngerti aku iki sopo
Arep tresno aku wedi doso
Arep sambat nanging karo sopo
Aku ngerti kowe ndek'e wong liyo

Sepurane yen aku iki salah
Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
Arep tak selehne aku ora iso
Lek tak angkat aku soyo loro

Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene dek'e
 

Home