Esa Risty – Loro Pikir MP3

Esa Risty – Loro Pikir

Listen: 1

Release Date: 30 April 2021




Deskripsi:

Title: Loro Pikir
Contributing Artist: Esa Risty
Album: Loro Pikir – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Esa Risty – Loro Pikir

Dino-dino riko suguhi warang
Dino-dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Kahanan njero ati riko gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki
Dadi loro pikir dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki

Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro
Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio mageh ninggal roso nong njero dodo

Dino-dino riko suguhi warang
Dino-dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Kahanan njero ati riko gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki
Dadi loro pikir dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki

Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro
Dadi loro pikir dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki

Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro
Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio mageh ninggal roso nong njero dodo

Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio mageh ninggal roso nong njero dodo

Home