Fira Azahra ft Ageng Music – Loro Pikir MP3

Fira Azahra ft Ageng Music – Loro Pikir

Listen: 202

Release Date: 27 September 2021




Deskripsi:

Title: Loro Pikir
Contributing Artist: Fira Azahra ft Ageng Music
Album: Loro Pikir – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Fira Azahra ft Ageng Music – Loro Pikir

Dino dino riko suguhi warang
Dino dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemulo njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Dino dino riko suguhi warang
Dino dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemulo njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Kahanan njero ati riko gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki

REFF
Dadi loro pikir dadi bingung ati
Dung sing di anggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepuloksoro

Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio mageh nyimpen roso nong njero dodo
 

Home