Happy Asmara Ft Delva – Sun Ping Telu MP3

Happy Asmara Ft Delva – Sun Ping Telu

Listen: 419

Release Date: 27 September 2021




Deskripsi:

Title: Sun Ping Telu
Contributing Artist: Happy Asmara Ft Delva
Album: Sun Ping Telu – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Happy Asmara Ft Delva – Sun Ping Telu

Sawangen mripatku iki
Tresnoku tulus lan suci
Rungokno suworone Atiku
Nyanding awakmu kui angen angenku

Tulung Jogonen Atiku
Ben aku ora cemburu
Pengenku mung Nyanding sliramu
Takkan terpisah oleh jarak dan waktu

Sayangen aku mas, sun Sik ping telu
Kangenku pengen cepet ketemu
Kenalno Karo wong tuomu
Yen aku Iki calon bojomu

Ndang reneo dek, tak sun Ping Telu
Lungoku mung kerjo golek sangu
Bakal tak tepati janjiku
Bar tahun baru tak rabi awakmu

Bersama kita kan bahagia
Berbagi cinta selamanya
 

Home