Arlida Putri – Ati Sing Liyo MP3

Arlida Putri – Ati Sing Liyo

Listen: 146

Release Date: 27 September 2021




Deskripsi:

Title: Ati Sing Liyo
Contributing Artist: Arlida Putri
Album: Ati Sing Liyo – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Arlida Putri – Ati Sing Liyo

Mung siji penjaluk ku we jo sampek lali
Karo aku sing tau bahagia ro dirimu
Kabeh perjuanganku ora mbok regani
Tunggunen karmamu yang menanti saat nanti

Netes iluh ning pipiku
Sing deres mili iki
Mergo atimu wes di gawe ayem karo wong liyo
Sing tak karepake mugo kowe biso bahagia karo dek'e

Pancen iki duduk dalane
Aku lan sliramu wes duduk jodone
Tak tompo kanti ikhlas atiku
We medot tresno mergo ati sing liyo

Kadung jeru nandes atiku
Tresno sing tak roso Karo sliramu
Padang langit iki Malih dadi mego mendung
Tangise ati ra biso ketulung

Ilang wes ilang kari kenangan
We medot tresnoku demi dek e sing mok sayang

Mung siji penjaluk ku we jo sampek lali
Karo aku sing tau bahagia ro dirimu
Kabeh perjuanganku ora mbok regani
Tunggunen karmamu yang menanti saat nanti

Netes iluh ning pipiku
Sing deres mili iki
Mergo atimu wes di gawe ayem karo wong liyo
Sing tak karepake mugo kowe biso bahagia karo dek'e

Ilang wes ilang kari kenangan
We medot tresnoku demi dek e sing mok sayang
Mung siji penjaluk ku we jo sampek lali
Karo aku sing tau bahagia ro dirimu

Kabeh perjuanganku ora regani
Tunggunen karmamu yang menanti saat nanti
Netes iluh ning pipiku
Sing deres mili iki

Mergo atimu wes di gawe ayem karo wong liyo
Sing tak karepake mugo kowe biso bahagia karo dek'e
Sing tak karepake mugo kowe biso bahagia karo dek'e
 

Home