Dory Harsa – Loro Pikir MP3

Dory Harsa – Loro Pikir

Listen: 152

Release Date: 29 September 2021




Deskripsi:

Title: Loro Pikir
Contributing Artist: Dory Harsa
Album: Loro Pikir – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Dory Harsa – Loro Pikir

Dino-dino riko suguhi warang
Dino-dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Kahanan njero ati, riko gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki

Dadi loro pikir, dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro

Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio mageh ninggal roso nong jero dodo

Dino-dino riko suguhi warang
Dino-dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Kahanan njero ati, riko gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki

Dadi loro pikir, dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro

Dadi loro pikir, dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro

Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio mageh ninggal roso nong jero dodo
Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio mageh ninggal roso nong jero dodo

Home