Difarina Indra – Idamanku MP3

Difarina Indra – Idamanku

Listen: 107

Release Date: 30 September 2021




Deskripsi:

Title: Idamanku
Contributing Artist: Difarina Indra
Album: Idamanku – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Difarina Indra – Idamanku

Kaseksen cahyo lintang lan rembulan
Nadyan durung biso sesandingan
Ojo owah roso katresnan
Mugo pinaringan dalan bebrayan

Amung siji kangmas idamanku
Ora liyo yo mung asliramu
Dudu sewates kekudanganku
Kabeh cumunduk saka kalbu

Ojo kendo anggonmu ndedungo
Percoyo o gusti paring ridho
Aku lan kowe nemu bahagio
Bebrayan selawase kanthi mulyo....
 

Home