Tasya Rosmala ft Adella – Gumantung Roso MP3

Tasya Rosmala ft Adella – Gumantung Roso

Listen: 203

Release Date: 01 October 2021




Deskripsi:

Title: Gumantung Roso
Contributing Artist: Tasya Rosmala ft Adella
Album: Gumantung Roso – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Tasya Rosmala ft Adella – Gumantung Roso

Mung kari angenan
Welas hang isun sambyang
Saiki wes ilang
Dadi duwen wong liyan

Rasane getun temenan
Bengeng isun buyang
Ngaboti wong lanang liyan
Tibane malah kelaran

Sun getun temenan
Bengeng riko sun buyang
Biso tah sun eman
Balekno ring pangkuan

Mageh wes duwen wong liyan
Jujur sing lilo nyawang
Saiki welas sun temenan
Sun anteni masiyo sampek kapan

Gemantung roso welas iki
Sampek kapan sumpah sun anteni
Umpomo sing jodoh saiki
Mugo byaen dadi jodo mati

Mung kari angenan
Welas hang isun sambyang
Saiki wes ilang
Dadi duwen wong liyan

Rasane getun temenan
Bengeng isun buyang
Ngaboti wong lanang liyan
Tibane malah kelaran

Gemantung roso welas iki
Sampek kapan sumpah sun anteni
Umpomo sing jodoh saiki
Mugo byaen dadi jodo mati

Gemantung roso welas iki
Sampek kapan sumpah sun anteni
Umpomo sing jodoh saiki
Mugo byaen dadi jodo mati

Home