Arlida Putri – Tak Lockdown Tresnane MP3

Arlida Putri – Tak Lockdown Tresnane

Listen: 177

Release Date: 01 October 2021




Deskripsi:

Title: Tak Lockdown Tresnane
Contributing Artist: Arlida Putri
Album: Tak Lockdown Tresnane – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Arlida Putri – Tak Lockdown Tresnane

Dan Aku Masih Disini
Menunggumu Kembali 
Dan Berharap Hujan Pergi

Wes Suwe 
Aku Ngenteni 
Nganti Seprene Nanging 
Ra Bali Bali 

Kesuwen 
Embuh Kelalen 
Nglayung Tresnoku Nganti 
Kegowo Impen 


Sayang Opo kowe Lali
Marang Janji Sing Dek Wingi 
Nanging Yen Pancen Iki Dadi Dalane
Tak lilo Ati Pisah Karo Kowe 

Reff : 
Wes tak tutup dalane
Ojo Lewat kene,Aku wes ono sing duwe
Lan cerito sing wingi kae
Sepurane kabeh wes tak lalekne
 Wes tak tutup dalane
Ojo Lewat kene  ,Aku wes ono sing duwe
Lan cerito sing  wingi kae 
Sepurane kabeh wes  tak lalekne
Sepurane wes tak  LOCKDOWN  Tresnane
 

Home