Difarina Indra - OM ADELLA – Bidadari Kesleo MP3

Difarina Indra - OM ADELLA – Bidadari Kesleo

Listen: 303

Release Date: 01 October 2021




Deskripsi:

Title: Bidadari Kesleo
Contributing Artist: Difarina Indra - OM ADELLA
Album: Bidadari Kesleo – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Difarina Indra - OM ADELLA – Bidadari Kesleo

Untumu ono kawate
Ono lomboke, ono kangkunge
Yen mrenges ketok aslimu
Ketok wagumu, ketok mrongosmu
Bidadari keseleo
Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo sungai Bengawan solo,
Solo
Bidadari kesleo
Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
Lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto,
Koto
Sing tenang ben iso mikir
Ra usah sumelang, ojo kuwatir
Sing penting lurus mlakumu
Ngganteng atimu, ganteng sifatmu
Untumu ono kawate
Ono lomboke, ono kangkunge
Yen mrenges ketok aslimu
Ketok wagumu, ketok mrongosmu
Bidadari keseleo
Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo sungai Bengawan solo,
Solo
Bidadari kesleo
Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
Lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto,
Koto
Sing tenang ben iso mikir
Ra usah sumelang, ojo kuwatir
Sing penting lurus mlakumu
Ngganteng atimu, ganteng sifatmu
Untumu ono kawate
Ono lomboke, ono kangkunge
Yen mrenges ketok aslimu
Ketok wagumu, ketok mrongosmu
Bidadari keseleo
Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo sungai Bengawan solo,
Solo
Bidadari kesleo
Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
Lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto,
Koto
Sing tenang ben iso mikir
Ra usah sumelang, ojo kuwatir
Sing penting lurus mlakumu
Ngganteng atimu, ganteng sifatmu
 

Home