Fira Azahra ft Ageng Music – Ambyar Mak Pyar MP3

Fira Azahra ft Ageng Music – Ambyar Mak Pyar

Listen: 294

Release Date: 01 October 2021




Deskripsi:

Title: Ambyar Mak Pyar
Contributing Artist: Fira Azahra ft Ageng Music
Album: Ambyar Mak Pyar – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Fira Azahra ft Ageng Music – Ambyar Mak Pyar

Ambyar mak pyar balik kanan bubar jalan
Langkah tegak maju ninggalke harapan palsu
Durung nembak wes ditolak
Atiku wes ikhlas mbok gawe babak bundas

Aku cemburu weroh kowe mlaku ro kancaku
Nanging aku sadar dudu sopo sopomu

Rong dino rong wengi durung mbok balesi
Chat ngucapke selamat pagi
Kowe mbales ojo ngganggu lagi ro pacarku

Ambyar mak pyar balik kanan bubar jalan
Langkah tegak maju ninggalke harapan palsu
Durung nembak wes ditolak
Atiku wes ikhlas mbok gawe babak bundas

Ra sah dipeksakke mikir kowe malah edan dewe
Mergo aku sadar kowe wes ono sing nduwe
Senajan loro ati kudu dinikmati
Ora perlu ditangisi putar gelas lagi

Ambyar mak pyar balik kanan bubar jalan
Langkah tegak maju ninggalke harapan palsu
Durung nembak wes ditolak
Atiku wes ikhlas mbok gawe babak bundas

Home