Woro Widowati ft Wandra Restusiyan – Pacobaning Urip MP3

Woro Widowati ft Wandra Restusiyan – Pacobaning Urip

Listen: 133

Release Date: 01 October 2021




Deskripsi:

Title: Pacobaning Urip
Contributing Artist: Woro Widowati ft Wandra Restusiyan
Album: Pacobaning Urip – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Woro Widowati ft Wandra Restusiyan – Pacobaning Urip

Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak rewangi mbendino
Nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro
Tansah nelongso rasane atiku
Yen aku kelingan marang sliramu
Wis semono suwene
Anggonku mikir kowe
Tansah agawe bingung atiku
Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane Gusti
Mugo Kang Kuoso enggal maringi margo
Kowe lan aku biso urip mulyo
Panama Production
Cumi-cumi Audio
Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak rewangi mbendino
Nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro
Tansah nelongso rasane atiku
Yen aku kelingan marang sliramu
Wis semono suwene
Anggonku mikir kowe
Tansah agawe bingung atiku
Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane Gusti
Mugo Kang Kuoso enggal maringi margo
Kowe lan aku biso urip mulyo
Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak rewangi mbendino
Nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro
Tansah nelongso rasane atiku
Yen aku kelingan marang sliramu
Wis semono suwene
Anggonku mikir kowe
Tansah agawe bingung atiku
Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane Gusti
Mugo Kang Kuoso enggal maringi margo
Kowe lan aku biso urip mulyo
Kowe lan aku biso urip mulyo

Home