Safira Inema – Srengenge Wanci Dalu MP3

Safira Inema – Srengenge Wanci Dalu

Listen: 294

Release Date: 01 October 2021




Deskripsi:

Title: Srengenge Wanci Dalu
Contributing Artist: Safira Inema
Album: Srengenge Wanci Dalu – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Safira Inema – Srengenge Wanci Dalu

Netes eluh neng pipiku
Naliko aku eleng sliramu
Sing lungo nggowo separuh atii Iki
Tanpo nyawang roso tresnoku sing gedi
Nanging pancen wes garise
Tresnane dwe cen ra mestine

Koe lan aku ndue dalan sing bedo
Ra Mungkin siji
Sak gede gede ne roso 

Opo kudu ngenteni
Tekomu
Op kudu ngenteni
Balimu
Koyo dene ngnteni 
Srengenge wanci dalu

Gusti tulung kuwatno atiku
Nerimo pacobane
Trsnoku ndyan tnpo sliramu
Jeneng mu ttp ng atiku

Nadyan tanpo sliramu 
Tetep tak tutukne urepku
 

Home