Sasya Arkhisna – Mantan Kelaran MP3

Sasya Arkhisna – Mantan Kelaran

Listen: 315

Release Date: 03 October 2021




Deskripsi:

Title: Mantan Kelaran
Contributing Artist: Sasya Arkhisna
Album: Mantan Kelaran – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Sasya Arkhisna – Mantan Kelaran

Opo kowe ra eling
Karo aku mantanmu
Sejatine aku seh tresno sliramu
Anggonmu medotke tresno
Hang mergo ono wong liyo
Remuk atiku
Ajor mungur dadi awu

Opo kowe ra eling
Marang janji janji mu
Seng bakal setyo nganti putih rambutku
Nanging nyatane kowe
Ngenteni sumpah setyo ku
Agawe gelo tresnomu ninggal tatu

Remuk batinku
Ajur atiku
Kowe mileh tresno liyane
Neng mripatku aku weruh dewe
Kowe gandeng tangan karo liyane

Senajan wes mantan seng tau kelaran
Iseh gede roso tresnoku
Ra bakal iso duweni tresnomu
Aku iseh duwe tresno jero dongoku

Home