Andika Mahesa Ft Dodhy – Kowe Kebangeten MP3

Andika Mahesa Ft Dodhy – Kowe Kebangeten

Listen: 112

Release Date: 04 October 2021




Deskripsi:

Title: Kowe Kebangeten
Contributing Artist: Andika Mahesa Ft Dodhy
Album: Kowe Kebangeten – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Andika Mahesa Ft Dodhy – Kowe Kebangeten

Awakmu pie aku uwis njogo ati
Tapi awakmu dolanan ning mburi
Harus bagaimana aku menyikapinya
Rasa cintaku jadi sia - sia

Awan bengi tak dongakno
Ojo nganti kowe lungo
Sayang ojo gawe ati dadi gelo

Kowe kebangeten ninggalno aku dewekan
Apa sudah hilang semua rasa sayang
Kowe kebangeten ninggalno aku dewekan
Kini kisah kamu tinggallah kenangan

Home