Yeni Inka - OM ADELLA – Kulonuwun MP3

Yeni Inka - OM ADELLA – Kulonuwun

Listen: 228

Release Date: 05 October 2021




Deskripsi:

Title: Kulonuwun
Contributing Artist: Yeni Inka - OM ADELLA
Album: Kulonuwun – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka - OM ADELLA – Kulonuwun

kulonuwun, tekaku arep nakoni
iseh arep nglarani opo wes lali
abang getihe ati durung mari

maturnuwun, pun tau teko ning ati
meski akhire kowe mblenjani janji
wes cukup aku ra pingin mbaleni

pangapuro, aku sing milih lungo
ngranggeh angen-angen karo tresno anyarku
aku wes tenanan, kowe mung dolanan
mbiyen kowe tak sayang, saiki pantes dikenang

maturnuwun, pun tau teko ning ati
meski akhire kowe mblenjani janji
wes cukup aku ra pingin mbaleni

pangapuro, aku sing milih lungo
ngranggeh angen-angen karo tresno anyarku
aku wes tenanan, kowe mung dolanan
mbiyen kowe tak sayang, saiki pantes dikenang

pangapuro, aku sing milih lungo
ngranggeh angen-angen karo tresno anyarku
aku wes tenanan, kowe mung dolanan
mbiyen kowe tak sayang, saiki pantes dikenang
mbiyen kowe tak sayang, saiki pantes dikenang
mbiyen kowe tak sayang, saiki dadi kenangan

Home