Esa Risty – Yowes Modaro MP3

Esa Risty – Yowes Modaro

Listen: 177

Release Date: 05 October 2021




Deskripsi:

Title: Yowes Modaro
Contributing Artist: Esa Risty
Album: Yowes Modaro – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Esa Risty – Yowes Modaro

Rino ing wayah wengi
Aku eling kowe
Sek mbiyen ngancani
Susah seneng dilakoni bebarengan
Tanpo terpikirkan akhire bubaran
Atiku loro njobo njerone ambyar
Nyawang sliramu
Andang nduwe gandengan
Iki ati udu bahan nggo dolanan
Aku trimo ngalah mugo kowe bungah
Mbok yo tulung sadaro
Ojo sepenak e dewe
Kiro-kiro ra tresno
Ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo
Gandeng karo wong liyo
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro
Opo kowe ora ngerumangsani
Aku merjuangke
Isuk awan wengi
Golek rejeki tak nggo ndandani
Basan kowe dadi lali sek ngancani
Sepurane kangmas
Aku ninggal lungo
Aku sadar aku wes ngelarani.
Aku yo pingin bahagia
Jujur kesel melarat
Urip rekoso
Mbok yo tulung sadaro
Ojo sepenak e dewe
Kiro-kiro ra tresno
Ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo
Gandeng karo wong liyo
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro
Sadaro
Ojo sepenak e dewe
Kiro-kiro ra tresno
Ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo
Gandeng karo wong liyo
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro

Home