Difarina Indra ft Adella – Ngelabur Langit MP3

Difarina Indra ft Adella – Ngelabur Langit

Listen: 343

Release Date: 06 October 2021




Deskripsi:

Title: Ngelabur Langit
Contributing Artist: Difarina Indra ft Adella
Album: Ngelabur Langit – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Difarina Indra ft Adella – Ngelabur Langit

nabur uyah nong segoro
sing ono artine paran paran
podo koyo ngelabur langit manasi geni
yo sing ono lekas putuse

koyo welas sun iki
nong riko nono putus putuse
tapi koyo dene kendang ditabuh selisih
welas isun sing riko gape

wis uwis uwis
dinggo paran ngrageni manuk miber
nong kene isun
duwe segudang welas, duwe segudang asih
dinggo paran magih golet liyane

Home