Woro Widowati – Mundur Kalem MP3

Woro Widowati – Mundur Kalem

Listen: 179

Release Date: 06 October 2021




Deskripsi:

Title: Mundur Kalem
Contributing Artist: Woro Widowati
Album: Mundur Kalem – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Woro Widowati – Mundur Kalem

Aku mung uwong sepele
Kalah rupo, bondo ora nduwe
Nanging aku nduwe tulus tresno
Sing gede koyo gedene segoro

Lorone molo sih loro atiku
Mergo kowe gandeng ro kancaku
Aku meneng niteni lakumu
Ancang ancang arep lungo soko urepmu

Gede roso iki, ning njero atiku
Nanging abot tak songgo
We milih wong liyo
Mok guwak ati sing setyo
Aku lilo.. ikhlas milih lungo

Mung dungaku, kowe.. 
Iso bahagio tanpo awakku
Nyuwun pangapunten, aku mundur kalem kalem
Sing penting kowe seneng

Home