Elsa Safira Adella - OM ADELLA – Ngamen 5 MP3

Elsa Safira Adella - OM ADELLA – Ngamen 5

Listen: 189

Release Date: 06 October 2021




Deskripsi:

Title: Ngamen 5
Contributing Artist: Elsa Safira Adella - OM ADELLA
Album: Ngamen 5 – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Elsa Safira Adella - OM ADELLA – Ngamen 5

Tak sawang-sawang kowe ganteng tenang
Rasane aku pengen kenalan
Kenalan neng lesehan
Wonge ganteng nganggo klambi abang

Yen ra keliru aku tau ketemu
Naliko kowe bareng ro kancamu
Mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu
Ombenane es jus melon karo susu

Saiki aku nembe ngerasakno
Pacaran karo wong kertosono
Gantenge koyok arjuno
Esemane koyok raden gatutkoco

Senadyan awakku kebak tatoan rodo tenan
Nanging aku isih nduwe roso sopan
Senadyan kupingku kebak tindikan
Nanging aku calon jutawan

Cah ganteng ojo sumelang
Melu aku tak jak ngamen nang prapatan
Njaluk hape mesti keturutan
Angger gelem ora mangan sangang wulan

Home