Yeni Inka – Lungo’o MP3

Yeni Inka – Lungo’o

Listen: 191

Release Date: 06 October 2021




Deskripsi:

Title: Lungo’o
Contributing Artist: Yeni Inka
Album: Lungo’o – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka – Lungo’o

Opo iseh kelingan koe ro aku
seng tau ngancani susah senangmu
nanging opo kenyataan, koe ngelarani ati iki
kabeh janji manismu ora ono bukti

aku ramekso koe dadi jodoku
seng tak jalok tulus seko atimu
nek pancen sliramu kui tulus tresno karo aku
ra bakal lungani aku mergo kurangku

nggo ngopo aku nggondeli
dinggo ngopo aku nggetuni
jodoh lan rejeki neng tangane Gusti

lungo’o yen pancen kowe ora tresno
timbang neng kene jebule mung kepekso
aku wes lilo, uwes iso nompo
yen lungamu mergo wong liyo

aku ramekso koe dadi jodoku
seng tak jalok tulus seko atimu
nek pancen sliramu kui tulus tresno karo aku
ra bakal lungani aku mergo kurangku

nggo ngopo aku nggondeli, dinggo ngopo aku nggetuni
jodoh lan rejeki neng tangane Gusti

lungo’o yen pancen kowe ora tresno
timbang neng kene jebule mung kepekso
aku wes lilo, uwes iso nompo
yen lungamu mergo wong liyo

lungo’o yen pancen kowe ora tresno
timbang neng kene jebule mung kepekso
aku wes lilo, uwes iso nompo
yen lungamu mergo wong liyo
yen lungamu mergo wong liyo
yen lungamu mergo wong liyo

Home