Woro Widowati – Rembulan MP3

Woro Widowati – Rembulan

Listen: 214

Release Date: 10 October 2021




Deskripsi:

Title: Rembulan
Contributing Artist: Woro Widowati
Album: Rembulan – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Woro Widowati – Rembulan

Rembulan ing wengi tansah anyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing batin tan biso nglalekke
Yekti kangmas ora ono liyane

Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung kangmas

Howo ning jero batin pengen tansah sesanding
Yo mung karo kangmas atiku mung kanggo kangmas
Nadyan akeh pepalang ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan

Rembulan ing wengi tansah anyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing bathin tan biso nglalekke
Yekti kangmas ora ono liyane

Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung kangmas

Howo ning njero batin tansah pengen sesanding
Yo mung karo kangmas atiku mung kanggo kangmas
Nadyan akeh pepalang ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan

Home