Safira Inema – Nyikso Batin MP3

Safira Inema – Nyikso Batin

Listen: 125

Release Date: 13 October 2021




Deskripsi:

Title: Nyikso Batin
Contributing Artist: Safira Inema
Album: Nyikso Batin – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Safira Inema – Nyikso Batin

Kesel atiku, sabar ngerteni
Ngempet loro ning ati
Tresno karo kowe
Opo kudu larane
Nangis batin nganti koyo ngene

Wes dek aku sing mundur
Ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
Jare cintane bubrah, roso ati ra nggenah
Aku pengene pisah, nanging sliramu wegah
Wes aku ra kuat aku tak sing minggat
Tresno iki udu dolanan loro atiku ra karuan
Tresno sing suci saikine tinggal janji
Tangise ati dadi bukti

Ra kuat aku, nyekso batin lan atiku
Trimo o ketimbang dadi tambah loro
Lilakno aku nyanding tresno sing liyane
Iso nompo atiku opo anane

Wes dek ikhlasno aku
Mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
Tresno iki tak pendem sak jeroning ati
Ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti
Njero dodo uwes nerimo
Aku mung iso ndongo kowe nggandeng lanangan liyo
Aku tak sing lungo atiku loro
Tresno sing suci saikine tinggal janji
Tangise ati dadi bukti

Ra kuat aku, nyekso batin lan atiku
Trimo o ketimbang dadi tambah loro
Lilakno aku nyanding tresno sing liyane
Iso nompo atiku opo anane

Ra kuat aku, nyekso batin lan atiku
Trimo o ketimbang dadi tambah loro
Lilakno aku nyanding tresno sing liyane
Iso nompo atiku opo anane

Home