Yeni Inka ft Febro bersama Ageng Music – Tresno Waranggono MP3

Yeni Inka ft Febro bersama Ageng Music – Tresno Waranggono

Listen: 455

Release Date: 03 May 2021




Deskripsi:

Title: Tresno Waranggono
Contributing Artist: Yeni Inka ft Febro bersama Ageng Music
Album: Tresno Waranggono – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka ft Febro bersama Ageng Music – Tresno Waranggono

Nelongso roso rasane nangis jroning atiku
Yen kelingan esem gemuyumu
Laras sworo gending tresno gawe kangene atiku
Tansah eling aku ro sliramu

Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu
Neng wis pestine aku du jodomu
Pancen roso kari roso kudu lilo nggonmu nerimo
Lilakno aku nyanding priyo liyo

Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu suaramu
Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso urip tentrem mulyo

Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Tak lakoni kanti ikhlas ati

Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang-awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes eluhku deres mili ono pipi
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni

Wis lilakno aku kangmas wis cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno waranggono

reff:
Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu suaramu
Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso urip tentrem mulyo

Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Tak lakoni kanti ikhlas ati

Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang-awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes eluhku deres mili ono pipi
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni

Wis lilakno aku kangmas wis cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno waranggono

Home