Fendik Adella ft Difarina Indra - OM ADELLA – Mendem Wedokan MP3

Fendik Adella ft Difarina Indra - OM ADELLA – Mendem Wedokan

Listen: 356

Release Date: 14 October 2021




Deskripsi:

Title: Mendem Wedokan
Contributing Artist: Fendik Adella ft Difarina Indra - OM ADELLA
Album: Mendem Wedokan – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Fendik Adella ft Difarina Indra - OM ADELLA – Mendem Wedokan

Tole : Mbok'e aku njaluk dikawinke
Mbok e : Karo sopo to le?
Tole : Sing penting ono nyawane

Tole:
Simbok simbok wetengku luwe, ana ketan aku tukokna
Simbok simbok aku wis gedhe, ana perawan coba takokna

Simbok:
Tole tole ketane abang, dicampuri klapa parutan
Tole tole rabine gampang, paling penting golek gawean


Reff
Tole:
Aduh simbok penting kawinan, aku iki wis mendem wedokan
Aduh simbok ra isa turu, awan bengi pengen pengen pengeen ketemuu

Simbok:
Ora gampang wong bebojoan kudu bisa golek sandang pangan
Yen mung nuruti mendemmu, apa bojo mbok pakani watu?

Tole: 
Yen Mengkono Mbok aku tak nyambut gawe
Golek duit kanggo nikahan

Simbok: 
Iyo tole dongane mbok e mugo wae biso kelaksanan

Home