Yeni Inka – Tak Lockdown Tresnane MP3

Yeni Inka – Tak Lockdown Tresnane

Listen: 376

Release Date: 15 October 2021




Deskripsi:

Title: Tak Lockdown Tresnane
Contributing Artist: Yeni Inka
Album: Tak Lockdown Tresnane – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka – Tak Lockdown Tresnane

Dan Aku Masih Disini
Menunggumu Kembali
Dan Berharap Hujan Pergi

Wes Suwe
Aku Ngenteni
Nganti Seprene Nanging
Ra Bali Bali

Kesuwen
Embuh Kelalen
Nglayung Tresnoku Nganti
Kegowo Impen

Sayang Opo kowe Lali
Marang Janji Sing Dek Wingi
Nanging Yen Pancen Iki Dadi Dalane
Tak lilo Ati Pisah Karo Kowe

Wes tak tutup dalane
Ojo Lewat kene, Aku wes ono sing duwe
Lan cerito sing wingi kae
Sepurane kabeh wes tak lalekne

Wes tak tutup dalane
Ojo Lewat kene, Aku wes ono sing duwe
Lan cerito sing wingi kae
Sepurane kabeh wes tak lalekne
Sepurane wes tak LOCKDOWN Tresnane

Yen pancen kudu pisahan
Aku wes Lilo tenan
Ninggalake crito kari kenangan

Dan Aku Masih Disini
Menunggumu Kembali
Dan Berharap Hujan Pergi

Home