Happy Asmara – Mundur Ngalah MP3

Happy Asmara – Mundur Ngalah

Listen: 877

Release Date: 15 October 2021




Deskripsi:

Title: Mundur Ngalah
Contributing Artist: Happy Asmara
Album: Mundur Ngalah – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Happy Asmara – Mundur Ngalah

sak umpomono kowe dadi aku
rung bakalan iso nglakoni sing koyo ngene
aku wes sabar dinggo merjuangke kowe
sing ra perlu weruh koyo ngopo ning mripatmu

wes cukup loro iki
cidro sing tak rasakne
ibarat tali sing wes pedot
wes raiso didandani

uwes ojo gandoli
lungaku ra bakal bali
yen seh sayang karo dek’e
mending aku sadar diri

wes entek anggonku sabar
sabendino ati ambyar
aku mundur trimo ngalah
mergo aku wes ra betah

sak umpomono kowe dadi aku
rung bakalan iso nglakoni sing koyo ngene
aku wes sabar dinggo merjuangke kowe
sing ra perlu weruh koyo ngopo ning mripatmu

wes cukup loro iki, cidro sing tak rasakne
ibarat tali sing wes pedot, wes raiso didandani

uwes ojo gandoli, lungaku ra bakal bali
yen seh sayang karo dek’e, mending aku sadar diri
wes entek anggonku sabar, sabendino ati ambyar
aku mundur trimo ngalah, mergo aku wes ra betah

uwes ojo gandoli, lungaku ra bakal bali
yen seh sayang karo dek’e, mending aku sadar diri
wes entek anggonku sabar, sabendino ati ambyar
aku mundur trimo ngalah, mergo aku wes ra betah

Home