Vera Puspita Adella - OM ADELLA – Bojo Lali Omah MP3

Vera Puspita Adella - OM ADELLA – Bojo Lali Omah

Listen: 439

Release Date: 19 October 2021




Deskripsi:

Title: Bojo Lali Omah
Contributing Artist: Vera Puspita Adella - OM ADELLA
Album: Bojo Lali Omah – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Vera Puspita Adella - OM ADELLA – Bojo Lali Omah

Opo kowe wis lali
Karo omahmu dewe
Lungo setaun ora bali
Gawe bingungku awan bengi

Opo wis pancen lali
Pamit sedelo jebule luwi
Jane kecanthol cewek ngendi
Seprene ngilang ra ngabari

Lali omah opo wis pancen lali omah
Yo mbok eling gawe bingunge
Wong sak omah
Aku bingung lan pasrah
Nduwe bojo lali omah

Lali omah kowe wis pancen lali omah
Opo nduwe simpenan nggone liyo omah
Yen ngajak bubrah yo monggo wae
Ora usah lali karo omah

Home