Yeni Inka – Bojoku Nakal MP3

Yeni Inka – Bojoku Nakal

Listen: 125

Release Date: 19 October 2021




Deskripsi:

Title: Bojoku Nakal
Contributing Artist: Yeni Inka
Album: Bojoku Nakal – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka – Bojoku Nakal

Bojoku nakal saiki
Sing tau muleh nong omah
Gawene mabuk-mabukan
Sing mikiraken penggawean

Isun sing kuat
Isun sing tahan
Banguro urip dewekan

Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Sing mikir anak lan rabi
Saiki jarang mbelanjani

Sun jaluk engeto
Ambi anak riko
Ilingo, tobato
Ojo mung gawe duso

Home