Dory Harsa – Sawangen MP3

Dory Harsa – Sawangen

Listen: 123

Release Date: 20 October 2021




Deskripsi:

Title: Sawangen
Contributing Artist: Dory Harsa
Album: Sawangen – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Dory Harsa – Sawangen

opo aku kurang gati
opo aku iki kurang sayang
katone tresnamu ngambang
katone atimu bimbang

sing tak jaluk mung ngertine
yen tresnaku yo mung karo kowe
ora ono liyane
ning atiku mung ono kowe

sawangen kae sawangen
mbulan ra kiro ninggalno bumine
sawangen kae sawangen
lintang ra kiro ninggalno langite

koyo gatiku ning kowe
koyo sayangku ning kowe
selawase mung karo kowe

Home