Esa Risty – Ati Dudu Wesi MP3

Esa Risty – Ati Dudu Wesi

Listen: 457

Release Date: 21 October 2021




Deskripsi:

Title: Ati Dudu Wesi
Contributing Artist: Esa Risty
Album: Ati Dudu Wesi – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Esa Risty – Ati Dudu Wesi

Ojo sak penakmu kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci

Wes tak perjuangke seng mbok karepake
Ning nyatane tresno mok anggep ra ono
Aku iso lungo yen mbok sio sio
Timbang soyo loro

Ati iki dudu soko wesi
Sek raiso saben dino mok larani
Keloro loro neng njero dodo
Nambah perih neng ati

Ati iki dudu soko watu
Sek raiso mbendino mok gawe tatu
Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur

Ojo sak penakmu kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci

Wes tak perjuangke seng mbok karepake
Ning nyatane tresno mok anggep ra ono
Aku iso lungo yen mbok sio sio
Timbang soyo loro

Ati iki dudu soko wesi
Sek raiso saben dino mok larani
Keloro loro neng njero dodo
Nambah perih neng ati

Ati iki dudu soko watu
Sek raiso mbendino mok gawe tatu
Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur

Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur

Home