Woro Widowati ft Nophie 501 – Pingal MP3

Woro Widowati ft Nophie 501 – Pingal

Listen: 418

Release Date: 21 October 2021




Deskripsi:

Title: Pingal
Contributing Artist: Woro Widowati ft Nophie 501
Album: Pingal – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Woro Widowati ft Nophie 501 – Pingal

Piye sing jelaske karo wong tuo
Wes nglakoni tekan semene
Nek akhire bakal bubar pisahan
Kowe kegodo tresno karo wong liyo

Nglali kowe sing tau omong dewe
Nglakoni tresno tekan tuo
Ora ngeliyo mung aku ning atimu
Nanging saiki atimu ono wong liyo

Ibarat esok mendung,awan aku kudanan
Sore mbok larani, mbengi tak tangisi
Mung iso bayangke kabeh kenangan
Kowe tak boncengke turut ndalan kekepan kudanan

Saiki nyatane kowe malah milih dikekep wong liyo

Opo kowe ra kroso abote atiku
Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani

Ra jenak dolan ra doyan mangan nek ra mbok dulang

Ibarat esok mendung, awan aku kudanan
Sore mbok larani, mbengi tak tangisi
Mung iso bayangke kabeh kenangan
Kowe tak boncengke turut ndalan kekepan kudanan

Saiki nyatane koe malah milih dikekep wong liyo

Opo kowe ra kroso abote atiku
Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani

Ra jenak dolan ra doyan mangan nek ra mbok dulang
Ra jenak dolan ra doyan mangan nek ra mbok dulang

Home