Difarina Indra - OM ADELLA – KEDIRI SINGAPORE MP3

Difarina Indra - OM ADELLA – KEDIRI SINGAPORE

Listen: 276

Release Date: 26 October 2021




Deskripsi:

Title: KEDIRI SINGAPORE
Contributing Artist: Difarina Indra - OM ADELLA
Album: KEDIRI SINGAPORE – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Difarina Indra - OM ADELLA – KEDIRI SINGAPORE

Aku tresno neng sliramu,
Ibarat kopi karo susu..
Aku tresno neng sliramu,
Tak jogo sampek loncate nyowoku..

Aku sanggup ngenteni,
Kowe mulih teko luar negri..
Sing penting ojo sampek lali,
Janjimu neng alon-alon kediri..

Roso tresnoku ora bakal ilang,
Senajan awakmu neng perantauan..
Roso tresnoku ora bakal luntur,
Senajan awakmu neng singapore..

Neng kediri aku tansah setyo ngenteni,
Neng singapore tresnamu ojo sampek luntur..
Neng kediri aku tansah setyo ngenteni,
Neng singapore tresnamu ojo sampek luntur..
 

Home