Nella Kharisma – Ditinggal Rabi MP3

Nella Kharisma – Ditinggal Rabi

Listen: 176

Release Date: 26 October 2021




Deskripsi:

Title: Ditinggal Rabi
Contributing Artist: Nella Kharisma
Album: Ditinggal Rabi – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Nella Kharisma – Ditinggal Rabi

Atiku rasane loro
Nyawang kowe rabi karo wong liyo
Nangis getih eluhku
remuk ajur rosoku
Kowe tego ninggal aku

Opo iki wes dalane
Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku
kudu kuat batinku
Senajan nyekso tresnoku

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo
mblenjani tresnoku nelongso

Mbiyen tak tandur pari, tukule suket teki
Wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi
Kowe tego nglarani mblenjani janji suci
Ning solo kembange ilang wong tresno wani kelangan

Home