Jihan Audy - OM ADELLA – Sadar Diri MP3

Jihan Audy - OM ADELLA – Sadar Diri

Listen: 244

Release Date: 28 October 2021




Deskripsi:

Title: Sadar Diri
Contributing Artist: Jihan Audy - OM ADELLA
Album: Sadar Diri – Single
Genre: Dangdut
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Jihan Audy - OM ADELLA – Sadar Diri

Cen aku sing kleru nggugu omonganmu
Aku tak sing ngalah wes ora betah
Yen tak terus teruske aku mung loro dewe
Cukup semene tak bubarke

Memang aku yang keliru percaya omonganmu
Biar aku yang mengalah sudah tak betah
Kalau aku terus lanjutkan aku bisa sakit sendiri
Cukup disini aku bubarkan

Cen bener kandaku cen leres pikirku
Tekamu mung nglarani atiku
Ra bakal tak baleni opo maneh dadi siji
Cukup reti ben gusti sing mbiji

Memang benar kataku memang benar pikirku
Kehadiranmu cuma menyakiti hatiku
Tak akan ku ulangi apalagi jadi satu
Cukup tau biar Tuhan yang menilai

Sok kowe bakal ngerti loro sing tak rasakke
Cukup semene ra tak teruske

Kelak kau akan mengerti sakit yang aku rasakan
Cukup disini tak aku teruskan
Sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro
Bolan baleni dolanan ati
Aku pancen ra sempurno ndue ku mung setia
Rasah nggetuni dinggo sadar diri

Seribu satu yang mau menerima kalau kelakuanmu buat sakit
Berulang kali bermain hati
Aku memang tak sempurna punyaku cuma setia
Tak usah kecewa untuk sadar diri

Sok kowe bakal ngerti loro sing tak rasakke
Cukup semene ra tak teruske

Kelak kau akan mengerti sakit yang aku rasakan
Cukup disini tak aku teruskan

Sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro
Bolan baleni dolanan ati
Aku pancen ra sempurno ndue ku mung setia
Rasah nggetuni dinggo sadar diri

Seribu satu yang mau menerima kalau kelakuanmu buat sakit
Berulang kali bermain hati
Aku memang tak sempurna punyaku cuma setia
Tak usah kecewa untuk sadar diri

Aku sadar diri ku sing dolanan ati
Gawe gelo atimu nyuwun pangapuramu
Ra bakal tak baleni aku sing nglarani
Pengenku siji bebarengan koyo wingi

Aku sadar diri ku yang bermain hati
Buat kecewa hatimu minta maafmu
Tak akan aku ulangi aku yang menyakiti
Inginku satu bersama seperti dulu

Sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro
Bolan baleni dolanan ati
Aku pancen ra sempurno ndue ku mung setia
Rasah nggetuni dinggo sadar diri
Rasah nggetuni dinggo sadar diri

Seribu satu yang mau menerima kalau kelakuanmu buat sakit
Berulang kali bermain hati
Aku memang tak sempurna punyaku cuma setia
Tak usah kecewa untuk sadar diri
Tak usah kecewa untuk sadar diri

Home